Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський таксист виявився причетним до 40 автомобільних крадіжок

Правоохоронці затримали групу наркозалежних автомобільних злодіїв. З’ясувалося, що один із них працював у службі таксі.

Як зазначив начальник обласної поліції Олександр Богомол, в області почастішали крадіжки з автомобілів. Так, з початку року сталися 118 крадіжок із транспортних засобів, що на 45% більше, ніж торік.

Буквально, вчора вранці, 10 квітня, у Тернополі правоохоронці затримали злочинну групу із двох осіб, які обкрадали чужі автомобілі. Крім того, поліцейські підозрюють, що вони причетні до понад 40 епізодів крадіжок із транспортних засобів у Тернополі, Тернопільському та Збаразькому районах.

Відомо, що один із затриманих – неодноразово судимий, та як і другий має наркотичну залежність. При чому, неодноразово судимий наркоман працював ще й на одній із таксофірм міста…

Нагадаємо, це не єдиний випадок, коли наркозалежний працював у службі таксі. Нещодавно, на вул. Тарнавського сталася смертельна аварія, за участю таксиста, який перебував за кермом в стані наркотичного сп’яніння.

Як встановили правоохоронці, швидкість, з якою рухався даний водій була 100 км/год. Відтак вижити шансів, у чоловіка якого збила автівка на пішохідному переході, просто не було… Водія-винуватця затримали відразу. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Галина ТИХА

У центрі Тернополя на спортивному майданчику помер чоловік

Агрохолдинг «МРІЯ» почав сіяти цукровий буряк