Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Допоможіть прикутому до ліжка капітану «Тернополя» Станіславу Стаднику

Маючи першу групу інвалідності, Станіслав Стадник, капітан яхти «Тернопіль», потребує подальшого лікування та устаткування для реабілітації. Рідні щиро вірять, що чоловік найближчим часом стане на ноги.

– Всупереч всім висновкам місцевих “лікарів”, покращення є, – констатують у благодійному фонді “Вірую”. – Проте, незважаючи на це, чоловіку потрібна фахова реабілітація за кордоном, яка дасть йому змогу знову ходити.

– Йому дали пенсію 1200 гривень, – каже сестра капітана, пані Олена Стадник. – Проте ви самі розумієте, яка то сума для людини із першою групою інвалідності. Держава пообіцяла нам безкоштовно надати коляску та спеціальне ліжко для брата.

Сестра пана Станіслава каже, що вони піднімають на ноги брата власними силами і за особистий кошт.

– Дуже багато грошей іде на реабілітацію, – пояснює жінка. – Ми найняли лікаря, який все, що він міг зробити, зробив. Зараз у нас уже інша система лікування, точніше вже реабілітація. Так само ми найняли за власний кошт реабілітолога-масажиста.

Чоловік вірить у видужання, хоча це надто нестабільна віра, – запевняє сестра. Ця віра, як погода:  сонце світить – і в душі тепло, хмарно на дворі – і віра слабшає, пише “20 хвилин”.

Нагадуємо, яхтсмен врізався в бус, коли їхав на велосипеді 18 вересня 2016 року, внаслідок чого у чоловіка стався перегин хребта та постраждав спинний мозок.

Для тих, хто має бажання фінансово підтримати капітана у скрутну годину, надаємо реквізити.

Номер рахунку 29244825509100

МФО 305299

ЄДРПОУ 14360570

Номер картки 4149497805610849

Стадник Станіслав Віталійович

Тернопіль цього року перетвориться у рожеве місто

На Тернопільщині 20-річний хлопець сам пішов із життя