Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі спіймали ще одного поліцейського, який керував автомобілем у нетверезому стані

Сьогодні вранці патрульні поліцейські зупинили автомобіль, за кермом якого водій перебував у стані явного алкогольного сп’яніння.

Сьогодні вранці патрульні поліцейські зупинили автомобіль, за кермом якого водій перебував у стані явного алкогольного сп’яніння.

Водієм виявився слідчий Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Як повідомляє Тернопільський осередок “Автомайдану”, сьогодні, близько 5 год. ранку, патрульна поліція зробила зауваження через неналежним чином припарковане авто слідчому.
Той відповів що не є водієм даного транспортного засобу, у нього є водій, а сьогодні, цитата: «я п’ю!».

“Через 20 хв він (слідчий – ред.) був затриманий за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження алкотестеру «Драгер» – відмовився, виявивши бажання приїхати в медичний заклад, де неочікувано з’явилась дружина п’яного слідчого, яка намагалась завадити роботі як медичного персоналу, так і патрульних”. – йдеться у повідомленні “Автомайдану”.

Очевидці події (Вільні Люди Тернопіль – Самооборона Майдану) стверджують, що слідчий радував усіх присутніх фантастичними танцями та піснями. Ймовірно, літри випитого алкоголю продовжували веселити слідчого, іронізують “автомайданівці”.

Після довгого очікування був складений протокол за ст.130 КУпАП.

Нагадаємо, напередні вихідних тернопільські патрульні затримали підполковника поліції, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

На охорону тернопільського сміттєзвалища виділять кошти з міського бюджету

На Тернопільщині внаслідок пожежі загинув 54-річний чоловік