Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На охорону тернопільського сміттєзвалища виділять кошти з міського бюджету

Малашівське сміттєзвалище, що в Зборівському районі, будуть охороняти. Для цього з міського бюджету виділять додаткові кошти.

Таке рішення прийняли сьогодні на виконавчому комітеті Тернопільської міської ради.

За словами начальника Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олега Соколовського, така міра необхідна для того, щоб не повторилася ситуація, коли на Малашівському сміттєзвалищі виявили купи сміття, привезеного зі Львова.

Нагадаємо, львівське сміття уже тривалий час мандрує Україною. Так, крім того, що відходи зі Львова виявляли на Малашівському сміттєзвалищі та на околицях Зборова, то кілька днів тому, голова Бережанської РДА Володимир Петровський повідомив про те, що на Павлівське сміттєзвалище, що в Бережанському районі, було також завезено 2 фури львівського сміття (про це свідчить багато різноманітних чеків, учнівських зошитів з прив’язкою до м. Львів). Даний факт перевіряла група працівників Бережанського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, спеціалісти державної екологічної інспекції.

Галина ТИХА

Де проводять канікули тернопільські нардепи?

У Тернополі спіймали ще одного поліцейського, який керував автомобілем у нетверезому стані