Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На території Тернопільської області виявили підпільні аеродроми контрабандистів (ВІДЕО)

Під час повітряного моніторингу на території Тернопільської області прикордонники виявили імовірні місця злету та посадки літальних апаратів, які можуть використовувати контрабандисти.

контрабанда-авиацияДержприкордонслужба під час повітряного моніторингу державного кордону та прикордонних областей виявила близько 10 осередків незаконного видобутку бурштину в Житомирській та Рівненській областях.

Про це повідомляє речник Держприкордонслужби Олег Слободян у Facebook.

“Близько 10 осередків незаконного видобутку бурштину було виявлено в Олевському районі Житомирської області та Рокитнівському, Зарічненському, Володимирецькому і Дубровицькому районах Рівненщини. В цих місцях фіксувалася велика кількість копачів, автомобільної техніки, мотопомп та інших технічних засобів”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією Слободяна, у Володимир-Волинському районі Волинської області, Вовчанському районі Харківської області, Сокальському, Яворівському, Жидачівському, Стрийському районах Львівської області, Краснопільському районі Сумської області та Сновському і Семенівському районах Чернігівської області зафіксовано ділянки, де здійснювалася вирубка лісу, та обладнані місця для виготовлення деревного вугілля.

“Окрім того у ході повітряного моніторингу прикордонники виявили на території Львівської, Волинської, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської, Рівненської та Вінницької областей імовірні місця зльоту (посадки) малих літальних апаратів та накопичення товарів, які можуть використовувати у своїй діяльності контрабандисти”, – зазначив речник.

Загалом під час польотів екіпажі літаків Держприкордонслужби оглянули 2,5 тисячі кілометрів лінії державного кордону та 12 тисяч квадратних кілометрів тилових ділянок прикордоння.

Слободян додав, що вже сьогодні підрозділи Національної поліції розпочали активну фазу щодо припинення незаконної господарської діяльності у районах, прилеглих до державного кордону.

Джерело: Еспресо ТБ

На Тернопільщині не зареєстровано жодного аграрного рекорду

Сьогодні Тернопільщина у жалобі за загиблим бійцем