Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Шахрай із Харкова намагався збирати податки на Тернопіллі

До підприємців Тернопільщини телефонували невідомі особи, представлялися податківцями і повідомляли про заплановані перевірки.

шахрай1Відділ внутрішньої безпеки та керівництво Головного управління ДФС у Тернопільській області доводить до широкого кола громадськості Тернопільщини та суб’єктів господарської діяльності  області щодо спроб шахраїв-аферистів злочинним шляхом заволодіти матеріальними цінностями у вигляді грошових коштів.

Зазначені авантюри у вересні 2016 року мали місце на території Шумського району області, платників податків якого обслуговує Шумське відділення Кременецької ОДПІ ГУ ДФС у Тернопільській області, повідомили у відділі організації роботи Тернопільської ОДПІ.

А саме, шахраями здійснено ряд телефонних дзвінків з номерів: 066-660-97-45, 091‑962‑30‑85 від імені так званих службових осіб ДФС у м. Києві (інспектор Демчук Микола Миколайович) та Шумського відділення Кременецької ОДПІ з повідомленнями про заплановані у них документальні перевірки та можливість їх відміни за відповідну матеріальну винагороду, зокрема, у сумі 6 тис грн, які необхідно перевести на карткових рахунок № 5169157300292194, зареєстрований на гр. Пальчиковський І. В.

Заходами, проведеними з метою ідентифікації особи-ймовірного власника вищезазначеного банківського рахунку, на який аферисти просили перерахувати грошові кошти, в межах компетенції відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС встановлено, що даний рахунок обліковується за громадянином Пальчиковським Ігорем Васильовичем, який зареєстрований за адресою: м. Харків пр-т. Тракторобудівельників, б. 108 а, кв. 47, раніше судимий. Вказана особа користується телефонними: 063-14-71-644, 067-59-35-079.

У Тернопільській ОДПІ радять бути пильними й обачними та не вірити подібним пропозиціям. Вкотре нагадують, що службові особи Головного управління ДФС у Тернопільській області, його територіальних органів і Тернопільської митниці жодних вказівок збирати гроші від свого імені чи від імені довірених осіб не давали й давати не можуть.

По кожному вищенаведеному факту неправомірних дій у відношенні суб’єктів господарської діяльності області, негайно звертатись до місцевих органів національної поліції щодо встановлення та документування осіб, які причетні до шахрайських дій, а також повідомляти оперативного чергового (0352) 43-46-45, 43-04-16 (факс), або ж особисто звертатись у відділ внутрішньої безпеки Головного управління за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, телефони: (0352) 43-46-38, 098-992-42- 82.

 

Поблизу Тернополя водій автомобіля “Рено” збив велосипедиста

“Тернопільську Озеряну” пробіг 82-річний чоловік