Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Українській тенісистці, яка перемогла Серену Вільямс, присвятили пісню (ВІДЕО)

Тернопільський співак Андрій Лучанко, який нещодавно дістався фіналу відомого шоу “Голос країни”, презентував нову пісню разом зі своїм гуртом Fireplace.

СвітолінаПрисвятили пісню Еліні Світоліній, яка вчора перемогла першу ракетку світу американку Серену Вільямс у 1/8 фіналу Олімпіади-2016, пише ternopil.te.ua.

“ПРЕМ’ЄРА! Пісня, яка, на перший погляд, про цілком очевидне і це певною мірою правда, але не все так просто! Ми вирішили “копнути” трішки глибше, до самого людського внутрішнього “Я”! Того самого, яке змушує робити божевільно-сміливі вчинки, того самого, яке так важко втримати, як вітер, але якщо все таки ти даєш йому волю, воно здатне “розкрутити” весь СВІТ! Далеко шукати не треба! Сьогодні в нас є яскравий приклад того, що стається, коли даєш волю своєму внутрішньому “Я”!(звичайно в тандемі з важкою працею) Сьогодні наша Elina Svitolina “розкрутила” світ! Наповнила божевіллям “тих, хто не вірив” та зруйнувала їхні очікування! Ми вірили, віримо і будемо вірити в Тебе! Тому презентацію пісні я хочу присвятити перемозі Еліни! Нам є ким пишатися!” – розповів Андрій Лучанко.

Нагадаємо, нещодавно фіналіст “Голосу країни”, тернополянин Андрій Лучанко, записав спільний хіт зі ще одним учасником “Голосу” Мебо Нутсубідзе. Декілька місяців тому хлопці стали зірками проекту та улюбленцями публіки. Обоє – вихованці Святослава Вакарчука. Андрій дійшов до фіналу, а Мебо запам’ятався усім своїм душевним виконанням хітів. Зараз хлопці вирішили заспівати разом пісню українською мовою. Для них ця пісня стала символом дружби між Україною та Грузією…

Тіло тернополянина Андрія Цюрпіти знайшли біля Білецького мосту

В обласній раді розкажуть, наскільки вправно витрачають гроші (ФОТО)