Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський нардеп розповів, коли слід очікувати дострокових виборів у Верховну Раду

Народний депутат України, член фракції “Об’єднання “Самопоміч” Тарас Пастух вважає, що у випадку успішного перезавантаження коаліції та уряду, питання дострокових парламентських виборів відкладеться, як мінімум, на рік. 

Пастух1Таку думку політик висловив в інтерв’ю виданню 0352.ua.

“Ще тиждень тому, я був категорично впевнений, що процес формування нового уряду це швидше імітація, і що швидше за все буде спроба зберегти існуючий уряд до осені.

Але в світлі подій минулого тижня, а це і візит президента в Америку і “панамський скандал”, змінюється картина в українському політикумі.

Незадоволення ситуацією в Україні як в середині, так і зовні переміщує відповідальність з уряду і Верховної Ради на президента, що в свою чергу, може призвести до укріплення позицій Яценюка і послаблення Порошенка.

Зберігати чинний уряд як посередника між президентом і олігархатом, стає загрозливо для самого президента.

Тому, думаю що спроба перезавантажити коаліцію і уряд буде максимально напористою, а у випадку її успішності, питання виборів відкладеться щонайменше на рік”. – зазначив Тарас Пастух.

Водночас нардеп висловив сумніви в ефективності нової коаліції, яка буде сформована за допомогою “тушок”, адже, як відомо, у Блоку Порошенка та “Народного фронту” бракує кількох голосів для формування коаліції.

 

У Тернополі на Збаразькій пішохід потрапив під колеса автомобіля

Тернополянам радять на два дні запастися водою