Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Жінка з Гусятинщини без аукціону отримала у Тернополі 0,12 га землі під будівництво бару

Розвиток малого і середнього бізнесу, це звісно ж добре, але 0,12 га землі без аукціону – це надмірна і вибіркова щедрість міської ради.

merija2На сесії Тернопільської міської ради, що відбулася вчора, 3 березня, депутати виділили земельну ділянку на вул. Львівській площею 0,12 га.

Щоправда, з першого разу це земельне рішення не пройшло. У депутатів були зауваження з приводу цього питання.

Але під кінець сесії секретар міськради Віктор Шумада запропонував іще раз повернутися до розгляду цього проекту рішення.

З другої спроби депутати таки надали дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. За проголосували 25 обранців.

Отож, земельну ділянку площею 0,12 га отримала фізична особа Кошель Лариса Дмитрівна. Реєстрація її місця проживання – село Ст. Нижбірок Гусятинського району. Земельна ділянка надана для обслуговування садового будинку та шести літніх альтанок.

Щодо шести літніх альтанок сумнівів не викликає, а ось замість садового будинку, очевидно буде черговий бар, адже ділянка розташована біля львівської траси. Про це власне і йшлося під час обговорення на сесії.

Оскільки, земельна ділянка чималої площі видана без аукціону, то 25 обранців міськради, які так щедро розкидаються тернопільською землею, напевно будуть мати знижки у цьому придорожньому закладі громадського харчування.

Під Тернополем стрілянина. Є загиблі і поранені

В зоні АТО загинув доброволець із Тернопільщини