Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі біля міськвідділу поліції сталося ДТП за участю патрульних

І все це через недостатню боротьбу поліції із порушниками правил паркування. Через неправильно припарковане авто у поліцейського була погана видимість.

dtp1 (1)У патрульній поліції запевнили, що постраждалих немає. Збитки відшкодовуватимуть страховики ДТП за участю поліцейського авто трапилась сьогодні, 29 червня, близько 14.30 у Центрі міста.

– На бульварі Шевченка – при виїзді з міського відділу поліції – зіткнулись патрульне авто та машина іноземців, – розповів 20 хвилин очевидець. – На 99% у ДТП винні поліцейські.

– На бул. Шевченка з порушенням правил дорожнього руху була припаркована «Шкода-Октавія», пояснили у прес-службі управління патрульної поліції м. Тернополя. Через це погано проглядалась дорога. Патрульна машина, виїжджаючи, допустила зіткнення з «Ауді А-6». На патрульного склали протокол за ст. 124 Кодексу про адмінпорушення – за скоєння ДТП, – повідомили у прес-службі управління патрульної поліції в м. Тернополі.

Потерпілих у ДТП, на щастя, немає, запевнили поліцейські. Незначні пошкодження ліквідовуватимуть за рахунок страховиків.

У Тернополі знайшли крадений велосипед завдяки велобазі поліцейських

На Тернопільщині загинув 38-річний чоловік