Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На благодійному аукціоні в Чорткові зібрали кошти на РЕБи для захисників (ФОТО)

Фото: Чортківська міська рада.

У Чорткові провели благодійний аукціон для збору коштів на РЕБи для місцевої механізованої бригади, військовослужбовці якої виконують завдання на передовій.

Волонтерам вдалося зібрати понад 250 тисяч гривень.

“Уже можна із впевненістю констатувати – задум із проведенням благодійного аукціону в Чорткові для потреб Збройних Сил України виявився вдалим! Сотні людей завітали на подію, хтось – поспостерігати, а хтось – позмагатись за цінний лот. Продавали різноманітні трофеї наших воїнів Збройних Сил України, використані артилерійські та мінометні снаряди, гільзи від снайперських гвинтівок, прапори із підписами військових та навіть екс-главкома ЗСУ Валерія Залужного, використану ПЗРК «Ігла» та чимало іншого.

Попередньо лоти тематично розмальовували і професійні митці, і дітвора Чортківської громади. Частину лотів презентували особисто воїни окремої механізованої бригади, власне для потреб яких і організовували благодійний аукціон, а саме на придбання РЕБ.
Найдорожчим лотом виявився тубус із зображенням Чорткова – за нього покупець заплатив 22 тисячі гривень. Щиро дякуємо усім, хто долучився до такої важливої справи!” – йдеться в дописі Чортківської міської ради.

На Тернопільщині оголосили карантин в деяких громадах: що сталося

Вісім аварій, троє загиблих… За вихідні на Тернопільщині трапились смертельні ДТП