Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ідеальний макіяж на кожен день: яким він має бути

Щоденний макіяж — це не лише спосіб підкреслити свою красу, але й важлива частина ранкової рутини для багатьох жінок. Тим, хто надає перевагу бездоганному образу на кожен день, важливо мати всі необхідні засоби для макіяжу під рукою — від основи до помади для губ. А придбати їх можна в інтернет-магазині Аврора в зручний час. Тут  пропонують доступні аксесуари для макіяжу, які підійдуть для жінок будь-якого віку.

Щоденний макіяж — це непросто

Нанесення щоденного макіяжу потребує певних знань та практики, адже він складається з декількох етапів:

  1. Підготовка. Спочатку потрібно гарно очистити шкіру — це основа будь-якого макіяжу, що впливає на його стійкість та вигляд. Для цього можеш використовувати базу-праймер, що допоможе скрити всі дефекти. Її наносять на верхню частину вилиць, ніс та інші зони обличчя.
  2. Вибір тональної основи. Вона має нейтральний, бежевий або рожевий тон. Щоб вибрати відповідний відтінок, потрібно трохи поекспериментувати: нанеси тональний крем на нижню частину обличчя — це допоможе визначитися з потрібним відтінком. Для нанесення можеш використовувати спонжі, пензлики або навіть пальці.

Довідка! Вибираючи тональну основу, візажисти рекомендують робити це не при штучному освітленні, яке може спотворювати колір, а біля вікна.

  1. Корекція обличчя. Для цього зазвичай використовуються косметичні засоби темного та світлого відтінків. Темний допомагає створити необхідні тіні, а світлий «підсвічує» ділянки, що виступають. Після нанесення засобів їх потрібно розтушувати так, щоб створити плавний перехід. Завершальний етап — використання рум’ян та фіксація з допомогою тонованої пудри. Якщо правильно все зробити, то макіяж буде гарно триматися протягом дня.

А ще ти можеш підкреслити олівцем брови, нанести на вії туш і нафарбувати губи.

Яких результатів можна досягти завдяки корекції (контурингу) обличчя

На сайті https://avrora.ua/aksessuary-dlya-makiyazha/ можна придбати різні аксесуари, за допомогою яких вдасться створити ідеальний образ на кожен день. Це не тільки пінцети, щипці для завивки вій, дзеркала, а й різні види кісточок та спонжів, які потрібні для коригування обличчя. Завдяки цій процедурі можна:

  • зробити ніс прямішим, тоншим, довшим;
  • окреслити овал обличчя та приховати друге підборіддя;
  • скоригувати скроні, максимально змінивши форму обличчя;
  • «сховати» мішки під очима;
  • замаскувати мілкі зморшки;
  • візуально підтягнути шкіру навколо очей.

По суті, корекція — це можливість приховати недоліки, підкреслити сильні сторони. Саме такий спосіб використовують професійні візажисти.

Косметика на кожен день: що потрібно мати в сумочці

Бувають випадки, коли навіть ідеальний макіяж після трьох-чотирьох годин робочого дня потрібно підкорегувати. Попіклуйся, щоб у твоїй сумочці була потрібні засоби. Придбай собі компактну пудру, оскільки розсипчаста дуже часто опиняється на дні косметички. Оскільки спонжі, які йдуть у комплекті, набирають забагато засобу, використовуй їх обережно.

Тримай у сумочці рум’яна декількох відтінків — їх запросто можна змішувати між собою. Не забудь покласти помаду та олівець для губ у її тон. У косметичці має бути хоча б одна кісточка, а також серветки для матування, які потрібно носити з собою в спекотні дні. Вони гарно вбирають жир, піт і забруднення.

Як бачиш, ідеальний макіяж на кожен день створити не так просто, але якщо мати необхідні знання, навички та косметичні засоби, то з цією задачею можна впоратися.

У Тернополі шахрай продавав нереальні мобільні телефони та планшети (ВІДЕО)

На Тернопільщині за добу троє людей думали, що допомагають друзям і втратили свої кошти