Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Азербайджанець приїжджав на Тернопільщину із підробленими документами

У Тернополі працівники міграційної служби разом із Управлінням СБУ виявили громадянина Республіки Азербайджан, якого раніше суд визнав винним у вчиненні кримінального правопорушення.

Іноземець перетнув кордон України за документами, що містили недостовірні відомості. Повернувшись в країну походження, він змінив свої персональні дані й повторно спробував легалізуватися в Україні, але це йому не вдалося. Міграційники притягнули порушника до адміністративної відповідальності та направили відповідні матеріали до правоохоронців, оскільки в його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення. За даним фактом співробітники Управління СБУ в Тернопільській області зареєстрували матеріали в Єдиний реєстр досудових розслідувань.
Також будуть вжиті заходи щодо притягнення до відповідальності всіх причетних осіб. За матеріалами Управління ДМС в Тернопільській області в 2023 -2024 роках Управлінням СБУ в Тернопільській області зареєстровано два кримінальні правопорушення на підставі ст. 332 -2 Кримінального кодексу України.

Зламують масово акаунти: тернополянин думав, що допомагає знайомому і втратив 10000 грн

У Тернополі колаборантку з Луганщини засудили на 15 років тюрми