Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський ресторатор вирощує сотні напівдиких свиней

Тернопільський ресторатор Михайло Гросуляк розповів у соцмережі про новий напрямок у своїй діяльності – вирощування диких свиней.

“Ще з дитинства я завжди надавав перевагу натуральній та екологічній продукції. Тому, повернувшись з армії, вирішив активно займатися в цьому напрямку. Зараз на моєму господарстві близько двохсот напівдиких свиней, мангалиць. Вони споживають виключно натуральні корми, завдяки чому мають неймовірно смачне та корисне мʼясо. Отже, продовжую активно працювати, аби «бавити» ваші смакові рецептори”, – написав у Фейсбуці.

Два місяці тому на ферму пана Гросуляка підкинули двох маленьких цуценят.

“Дві дівчинки, які були маленькі та виглядали дуже кволі. Я вирішив залишити їх, оскільки вони мені припали до душі.Тепер це повноправні мешканці нашої ферми! Назвали ми їх Булька та Мулька. Тепер ці песики ростуть, та не лише тішать своєю добротою, а також вірно несуть службу по охоронні нашої ферми”, – розповідав ресторатор.

Із соцмереж також відомо, що Михайло Гросуляк активно працює над створенням гідропонічної теплиці з вирощування зелені.

У новорічну ніч в Тернополі діятиме комендантська година

Захисник із Тернополя читає книги в окопах під обстрілами