Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Керівник тернопільської міської лікарні заплатить штраф за корупційне правопорушення

Керівника Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги притягнули до відповідальності за корупційне правопорушення. Він преміював свого сина, який працює в його медзакладі. Посадовець згідно з законодавством мав би повідомити міську раду про те, що в нього є конфлікт інтересів, однак цього не зробив і сам підписав преміювання своєму родичу.

Тернопільський міськрайонний суд притягнув до відповідальності очільника міської комунальної лікарні швидкої допомоги за корупційне правопорушення. Під час судового засідання прокурори довели, що посадовець не повідомив Тернопільську міську раду про наявний у нього реальний конфлікт інтересів перед підписанням і видачею наказів про преміювання свого сина.

«Доведено у суді, що посадовець не повідомив Тернопільську міську раду про наявний у нього реальний конфлікт інтересів перед підписанням і видачею наказів про преміювання свого сина та вчинив дії і прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, підписавши ці накази»,-  повідомляє Тернопільська обласна прокуратура.

Суд призначив покарання посадовцю штраф у розмірі 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а саме 5100 грн. Рішення суду набрало законної сили.

 

Люди повинні потрапити додому до опівночі: у Новорічну ніч комендантська година триватиме відповідно до графіку

Шантаж: тернополянин вислав незнайомці в інтернеті свої інтимні фото і “попав” на 20000