Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Познайомилися під час зйомок: в Тернополі одружилися військовий і журналістка (ФОТО, ВІДЕО)

Військовий Василь Пізняк із позивним “Ваха” та кореспондентка Суспільного Тернопіль Анастасія Кисіль одружилися. Молодята познайомились майже рік тому, коли Анастасія знімала сюжет про історію бійця.

Василь і Анастасія вперше зустрілися 17 січня 2023 року. Тоді Анастасія знімала сюжет про 21-річного військовослужбовця, який підписав контракт з Державною прикордонною службою України, пише “Суспільне”.

Зараз Настя і Василь — наречені. Вони пригадують свою першу зустріч.

“Побратим вже покійний дізнався, що я з Тернополя, і каже, що в мене є знайомі з Суспільного, можеш дати інтерв’ю. Я спочатку не хотів, він мене якось вмовив. До мене зателефонували, запропонували, я спочатку не хотів, бо не люблю камер, але вирішив піти. Потім Анастасія кинула мені моє інтерв’ю, воно мені настільки сподобалось, що я не міг подумати, що я можу так розмовляти і може так гарно вийти. Я вирішив їй віддячити, купив шоколадку і приніс шеврон, з яким бігав в Донецьку”.

Військовий із позивним "Ваха"

Анастасія Кисіль на Суспільному працює майже рік.

“Мені дуже сильно подобається те, що я роблю, особливо зараз, під час війни. Хоча це дуже важко, знімати історії, наприклад, про військових, про переселенців, про тих людей, які постраждали від війни. Оскільки хлопець мій воює і тато, я це все переймаю на себе. Я розумію, який великий вклад ми робимо, ми записуємо історію нашої України”.

Анастасія Кисіль
Кореспондентка Суспільного Тернопіль Анастасія Кисіль. Фото: Суспільне Тернопіль

Зустрічатися пара почала через місяць після тієї зйомки. Анастасія розповідає, за цей рік разом вдалось провести тільки два місяці. Проте вони часто листувалися та передавали один одному подарунки.

одружилися військовий та кореспондентка Суспільного Тернопіль

“Коли в тебе немає часу, ти не можеш відписати, але повідомлення приходять, постійно на екрані засвічуються: “Я тебе кохаю, сонечко”, “Я з тобою завжди разом”, “Я завжди у твоєму сердечку”, “Ми з усім впораємось”, “Ми такі молодці”, “Ми маємо це все пройти”, “Ти в мене найкраща”. Мені здається, що в нього в пріоритеті насамперед я. Не він, не його сім’я, в якій він зараз, бо ми створюємо вже свою, не друзі, не робота, а лише я. Він готовий віддати все, що в нього є, маленький сувенір десь там знайшов на фронті, то він одразу ні, щоб залишити собі, а відразу каже, що це буде мені подарунок. Йому подарували кулон на честь того, що він нас захищає, він каже: “Добре, дякую, сонце, це для тебе”, — говорить Анастасія Кисіль.

Настя і Василь

“Найбільше ціную її за підтримку і за довіру, бо дуже важлива підтримка, коли ми на відстані знаходимось. Вона мене підтримувала, коли я був без зв’язку, вона мені писала, що йде на роботу, коли в мене з’являвся час, то я заходив і це все перечитував. Я собі представляв, як пройшов в неї день. Коли була можливість зателефонувати о другій, третій ночі, я до неї телефонував, ми з нею говорили і так тримали зв’язок”, — говорить боєць.

Військовий

“Як замовкнуть усі автомати,

І розчуємо врешті весну,

Як же спрагло ми будем кохатись,

Щоби змити із себе війну!… “.

Фото Анастасії
Фото Анастасії на позиції. Фото: Василь Пізняк

29 червня під час мінометного обстрілу на Донеччині “Ваха” отримав поранення. Після цього його відвезли на лікування до Харкова. Там одразу почав думати, як зробити дівчині пропозицію.

Перстень Анастасії

Одружитися пара вирішила в Тернополі.

“Василь молодець, він енергійний хлопчина, не зважаючи ні на що, він завжди мужній та хоробрий. Бажаю нашим молодятам доброї долі та всього найкращого”, — розповів побратим Роберто Хусейн.

Побратим Василя
Побратим Роберто Хусейн. Фото: Суспільне Тернопіль

“Хочу, щоб якнайшвидше настала перемога, щоб всі якнайшвидше повернулися додому до дівчат, до дружин, щоб все було добре”, — каже Василь Пізняк.

Молодята

Як святкують Різдво та Святвечір на Тернопільщині: звичаї і традиції

Аварії на Тернопільщині: побиті автівки, травмовані люди (ФОТО)