Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Перед Новим роком тернополянки вчились… дякувати

Напередодні нового року у благодійному фонді “Карітас” організували зустріч матерів підлітків проєкту “Діти війни” із психологинею.

Жінки згадували непростий рік, а водночас дякували за все добре, що довелося пройти.

“Одне із вмінь, які роблять життя усвідомленим, – це звичка дякувати за те, що є наразі і вміння відпускати зайве, особливо на емоційному рівні. Матусі підлітків проекту «Діти та війна» мали можливість в доброму товаристві та в цікавий спосіб попрощатись із минулим 2023-ім роком  і сміливо зазирнули у 2024-ий”, – йдеться в дописі.

“Подякуйте року, що минає. Згадайте всі важливі події, що відбулись з вами, людей, які вплинули на вас, виведіть уроки, перш, ніж приступати до настанов собі. Відпустіть на папір те, що не варто брати із собою у рік новий. І з легкістю фіксуйте мрії на 2024-ий.
Передноворічна атмосфера, жіночі таємниці, метафоричний зміст важливих для кожної особистості тем, жарти, сюрпризи, арт терапевтичні техніки та хендмейд,сміливі ідеї до самовдосконалення в новому році … Цей затишний час в Карітасі залишиться в памʼяті на довго”, – поділились враженнями від зустрічі.

Шахраї “працевлаштували” жінку з Тернопільщини за 10 тисяч гривень

Тернопільські школярі платитимуть за харчування “Карткою тернополянина”