Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Кожен із них – приклад героїзму та любові до України”. Рідні захисників із Тернопільщини отримали нагороди

Сьогодні отримали посмертні нагороди рідні загиблих захисників, яким нещодавно присвоєно звання «Почесний громадянин Тернопільської області».

На крайній сесії Тернопільської обласної ради було присвоєно звання «Почесний громадянин Тернопільської області» посмертно трьом Героям з Тернопільщини:
– Сергію Володимировичу Королю, який загинув 24 лютого 2023 року в районі населеного пункту Масютівка Харківської області;
– Віталію Мирославовичу Дереху, який загинув 28 травня 2022 року в районі міста Попасна на Луганщині;
– Михайлу Васильовичу Цимбалістому, який загинув 14 вересня 2019 року від кульового поранення в районі населеного пункту Павлопіль Донецької області.
Сьогодні перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук вручив посмертні нагороди рідним полеглих воїнів.

“Жодне слово не полегшить біль від втрати рідних… Дякую батькам за виховання таких відважних синів. Кожен з них – приклад героїзму та любові до України. Розділяємо разом із рідними біль від втрати захисників. Вічна пам‘ять і слава Героям, які віддали життя в боротьбі за незалежність України”, – зазначив Володимир Болєщук.

“Завершилася моя 4-річна каденція на посаді голови ТОДА”, – Володимир Труш

“Щоб ми не розминулися із народженим Ісусом”, – священник із Тернопільщини про Різдво в час війни