Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин хотів отримати великі доходи і інвестував шахраям 5390 доларів

Інвестування обернулося втратою понад 5000 американських доларів. Жителя Тернополя обдурили шахраї, обіцяючи високі прибутки через інвестування.

За словами потерпілого, інформація про можливість вкладати кошти та отримувати великі доходи виявилася в одному з телеграм-каналів. Чоловік перейшов за посиланням і зацікавився пропозицією, адже умови здавалися дуже вигідними.

Тернополянин спочатку вклав невелику суму – і отримав прибуток. Це його заохотило, і подальшим кроком він переказав загалом 5 390 американських доларів на різні рахунки. Однак цього разу він не отримав ні прибутків, ні можливості повернути вкладене, оскільки інвестиційний канал уже був неактивний.

Фахівці радять утримуватися від спокуси вигідних умов так званих інвестиційних фондів. Щоб мати хоча б приблизне розуміння інвестування, потрібно хоча б базово розбиратися в цій сфері або звернутися за консультацією до фахівця з інвестування.

Не довіряйте обіцянкам великих прибутків – ніхто не буде платити великі відсотки.

Завжди перевіряйте репутацію проекту за допомогою пошукових запитів в Інтернеті та ретельно аналізуйте сайт, компанію, ліцензію, контактні дані та угоди.

Ніколи не довіряйте інвестиційним пропозиціям, які нав’язуються вам через телефон, месенджер чи електронну пошту.

У разі того, якщо ви стали жертвою обману, негайно зверніться до правоохоронних органів.”

Нагадую, що завжди важливо бути обережним у справах, пов’язаних із інвестиціями, та використовувати надійні джерела та консультації експертів.

«Важко кожній сім’ї, яка чекає, яка шукає і яка поховала…» – мати кіборга з Тернопільщини

У Тернополі вбили чоловіка: підозрюваного племінника чекає суд