Суддя з Чорткова померла в лікарні через отримані в ДТП травми (ФОТО)

В Чортківській лікарні померла суддя Лідія Квятковська, яка потрапила в серйозну ДТП, скоєну її сином, Дмитром Квятковським.

Про це повідомляє “Захід.Нет”.

Нагадаємо, що аварія трапилася близько обіду 29 жовтня на околицях Чорткова. Автомобіль Infiniti FX35, яким керував адвокат Дмитро Квятковський, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем Peugeot 406. В результаті на місці пригоди загинув водій Peugeot 406. Активісти зазначали, що Дмитра Квятковського раніше поліцейські затримували за водіння в нетверезому стані.

До лікарні потрапили з численними травмами потрапила дружина загиблого водія Галина Тронт-Герчак. Медики також у важкому стані госпіталізували пасажирів та водія з Infiniti. Найбільше постраждала суддя Лідія Квятковська, ще одна пасажирка та 4-річна донька Дмитра Квятковського отримали незначні травми. Переломи ніг отримав і водій позашляховика.

Через тиждень після аварії стало відомо, що суддя Чоpтківcького paйонного cуду Лідія Квятковcькa від отриманих травм під час ДТП померла в лікарні. Жителька Чорткова 30 pоків пропpaцювaлa у cиcтeмі пpaвоcуддя, повідомило Тepитоpіaльнe упpaвління Дepжaвної cудової aдмініcтpaції Укpaїни у Тepнопільcькій облacті. Про чин похорону відомої судді оголосять додатково.

Відомо, що Дмитра Квятковського раніше поліцейські затримували за керування на підпитку. Активіст Роман Довбенко в соцмережах оприлюднив відео, на якому видно, що в березні 2022 року чортківського адвоката зупинили поліцейські і запропонували йому проти тест на алкотестері. На що водій відмовився і поводився не адекватно.

Віталій Чемерис

This website uses cookies.