Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Трагедія на трасі: водію “Інфініті” оголосили підозру у смертельній аварії біля Чорткова (ВІДЕО)

32-річному мешканцеві Чорткова оголосили підозру у справі про смертельну аварію, що сталася 29 жовтня близько 14:45 на трасі Бучач – Чортків – Скала Подільська.

Молодого водія звинувачують за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті.

ДТП сталася, коли водій автомобіля «Infiniti FX35» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з «Peugeot 406». Кермувальник «Peugeot 406» отримав смертельні травми на місці. Пасажира цього автомобіля, а також водія та трьох пасажирів іншого транспортного засобу доправили до лікарні з переломами та травмами різного ступеня тяжкості, включаючи чотирирічну дівчинку.

На місці пригоди працювали слідчо-оперативна група та представники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Водія «Infiniti FX35» затримали відповідно до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу. Зараз розглядається питання про обрання йому запобіжного заходу, а також проведення перевірки на вміст алкоголю у його організмі.

Справа перебуває на етапі слідства.

Збив насмерть: трагічна аварія на Тернопільщині

Банкір з Кременця відправив 86 чоловіків за кордон, 83 не повернулося (ФОТО)