Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сесія Тернопільської обласної ради відбудеться 30 листопада

Сьома сесія Тернопільської обласної ради відбудеться 30 листопада. Про це повідомив перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук.

«Під час засідання президії схвалили проект порядку денного сьомої сесії Тернопільської обласної ради, яка відбудеться 30 листопада 2023 року. До проекту порядку денного включено понад 100 питань. Переважну більшість складають господарські питання. Працюємо над тим, аби область могла максимально розвиватись і допомагати нашим Силам оборони»,повідомив Володимир Болєщук на своїй сторінці у соцмережі.

Нагадаємо, на розгляд сьомої  сесії Тернопільської обласної ради сьомого скликання буде винесено  питання про присвоєння звання «Почесний громадянин Тернопільської області» трьом воїнам з Тернопільщини, які загинули в боротьбі за незалежність України: Сергію Королю, Віталію Дереху, Михайлу Цимбалістому. Також депутати розглянуть питання про внесення  змін  до   рішення   Тернопільської   обласної   ради   від 11 листопада 2020 року № 1741 «Про обласну комплексну програму соціальної підтримки малозахищених верств населення «Турбота» на 2021-2025 роки», затвердження статутів комунальних підприємств тощо.

 

Просто зачаровує: світлина тернопільського фотографа потрапила у ТОП-10 найкращих фото української природи

Біль і сум в серці: на війні загинув молодший сержант з Бережанщини Ярослав Пасемник (ФОТО)