Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Скандал у школі на Тернопільщині: вчителька звернулася до суду через конфлікт з директором

У Тернопільській області вчителька звернулась до суду через конфлікт з директором.

Про це йдеться у постанові Заліщицького райсуду.

“28 вересня 2023 року о 09:00 год. за адресою с. Торське, вул. Вербова, 20, в закладі освіти ЗОШ І-ІІІ ст. директор викрикував відносно вчителів образливі слова в присутності школярів, що могло знизити авторитет вчителів, чим порушив громадський порядок і спокій громадян, чим вчинив правопорушення передбачене ст. 173 КУпАП”, – йдеться у повідомленні.

У судовому засіданні директор вину у вчиненні адміністративного правопорушення заперечив, вказавши, що під час звернення до учнів після лінійки він ніяких образливих слів в сторону вчителів не вживав.

Потерпіла в судовому засіданні вказала, що після лінійки, проведеної за участі учнів на території школи перед початком навчального процесу, директор викрикував до учнів, наголошуючи, що він є директором школи, що дітьми маніпулюють. Також вона зазначила, що він вказав, що зустрінуться в суді та звинуватив її в поширенні пліток. Ці слова вона сприйняла як образу. В той час, щоб не зупинити навчальний процес, вона закликала вчителів та учнів зайти в школу.

Суд вирішив виправдати директора школи.

У Тернополі у одного чоловіка видурили 80000 грн, а в іншого 20000 грн

На Тернопільщині чоловік хотів заробити гроші і втратив 50000 грн