Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Скалатська громада зібрала понад 100 тисяч гривень на підтримку бригади НГУ «АЗОВ»

На Тернопільщині продовжуються благодійні вечори «Сила народу», який організовує Благодійний фонд «Покрова». Під час заходів волонтери та люди доброї волі долучаються до збору коштів на вантажівки для бригади НГУ «АЗОВ».

Відтак, понад 100 тисяч гривень було зібрано під час благодійного вечора у Скалатській громаді.

«100 053 грн – результат активності Скалатської громади на благодійному вечорі “Сила народу”. Із них 40300 грн – це результат об’єднання старань місцевих волонтерів. Так, завдяки ініціативі волонтерів благодійного фонду “Скалат – громада добра” і господинь що відомі на всій лінії фронту завдяки домашнім стравам “Полупанівські смаколики” – благодійний вечір “Сила народу” розпочався із благодійної ярмарки в холі будинку культури. Печиво, тістечка, канапки, десерти, кава, страви домашньої кухні, гарячий борщ, творчі вироби ручної роботи – усе можна було придбати, а кошти організатори ярмарки передали на чотири вантажівки для бригади НГУ “Азов”! 2733 грн з продажу на ярмарці своєї домашньої пастили передала Челін Ніна. Ще 19 160 грн у спільному зборі скалатчан на вантажівки для АЗОВу – це старання прихожан і духовенства церкви Преображення Господнього та церкви Всіх Святих м.Скалат.  Решта – пожертви глядачів у благодійні скриньки та результат благодійного аукціону»,- йдеться на сторінці фонду «Покрова».

Розписані візерунками вистріляні гільзи з-під снарядів, ляльки-мотанки учасників Скалатського будинку школярів, вишиті бісером ікони та рушник – це лоти, за які активно торгувалися глядачі. Переможці торгів отримували на сцені свої подарунки із рук хорунжого третього батальйону бригади НГУ “Азов” з позивним Слон, який спеціально прибув на Тернопільщину для участі в благодійному вечорі.

 

 

Житель Чортківщини купував зернову сівалку і втратив 23700 грн

На Тернопільщині на вулиці на 170 грн оштрафували чоловіка: що сталося