У Тернополі правоохоронці проводять профілактичні бесідищодо економії електроенергії

Поліцейські спільно з муніципальною інспекцією проводять профілактичні бесіди з суб’єктами господарювання щодо економії електроенергії.

Заощадливо споживати електроенергію – нині завдання кожного з нас. Профілактичні бесіди з підприємцями щодо важливості вимкнення зовнішнього освітлення в темну пору доби проводять правоохоронці спільно з працівниками муніципальної інспекції міської ради.

Загалом суб’єкти господарювання відповідально ставляться до ситуації. За результатами обстежень грубих порушень не виявлено. Джерела зовнішнього освітлення підприємці у вечірній та нічній період вимикають.

Задля безпеки пішоходів та водіїв у Тернополі працюватиме освітлення на вулично-дорожній мережі на половину потужності і до 21:00 години. За умови, що не буде аварійних вимкнень.

Поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними у темну пору доби. Водіям варто дотримуватися швидкісного режиму. Пішоходам слід користуватися світловідбивними елементами на верхньому одязі, ліхтариками або телефонами, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Віталій Чемерис

This website uses cookies.