Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Корисний подарунок: агропромислова компанія встановила у селі на Тернопільщині новий дитячий майданчик (ФОТО, ВІДЕО)

У селі Денисів Купчинецької громади встановили новий дитячий майданчик. Гойдалки, гірки, каруселі та пісочницю облаштували на території дитячого садочку «Сонечко». Такий подарунок дітям зробила компанія «Агропродсервіс».

Цей дитячий майданчик є прикладом соціально відповідального бізнесу, який на цій території працює і інвестує кошти в розвиток, в дітей. Ця співпраця налагоджена між головою громади та керівником компанії, — розповідає Іван Чайківський, народний депутат України.

Компанія «Агропродсервіс» в Купчинецькій громаді орендує земельні паї. З весни в селі Денисів ми будуємо молочно-товарний комплекс, в який 10 листопада заїдуть перші нетелі. Компанія завжди бере активну участь в соціальних проєктах спільно з громадою. Тому ми вирішили зробити такий подарунок для того, щоб діти мали де безпечно гратися, насолоджуватися. Діти — це наше майбутнє, — говорить Іван Карачка, директор ПАП «Агропродсервіс».

Старий дитячий майданчик перемістили. На його місці тепер сучасний та якісний, на якому дітям буде комфортно та безпечно гратись.

Оновити майданчик біля цього садочка було необхідно, адже дітей достатньо в садочку і всі вони хочуть гратися, бо це малеча, потрібно їх задовольняти такими забаганками. В першу чергу тут стояла потреба в пісочниці, але отримали оновлений сучасний майданчик, який відповідає всім нормам, стандартам, — розповідає Ігор Країнський, сільський голова Купчинецької громади.

Діти дуже щасливі, дуже хотіли цього ігрового майданчика. Ми також раді і хочемо сьогодні подякувати компанії «Агропродсервіс» за такий нас подарунок для нас і наших діточок, — говорить Ольга Букшак, завідувачка дитячого садочку «Сонечко» Денисівської сільської ради.

Сьогодні в дитячий садок «Сонечко» ходять 20 дітей. Вони вже встигли погратись на новому майданчику та дуже задоволені.

Тепер тернополяни не зможуть потрапити на курорти в Карпатах без COVID-документів?

“Я дістала і жахнулась, що там дитина”: 14-річна школярка з Тернопільщини розповіла, як знайшла немовля (ВІДЕО)