Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільську Ниву включили до числа учасників першої ліги наступного сезону (склад учасників, схема розіграшу)

Таке рішення ухвалили делегати на ХХІХ Конференції ПФЛ.

Сьогодні в одному з конференц-залів Premier Hotel Rus відбулося засідання чергової ХХІХ Конференції ПФЛ. Його відвідали президент УАФ,член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, перші віце-президенти УАФ Анатолій ДемяненкоАлан Плієв, Олег Протасов, делегати від клубів Першої та Другої ліг, представники клубів-новачків змагань. Головував на засіданні президент ПФЛ Олександр Каденко. Він виступив із вітальним словом, підкресливши важливість спільної роботи на благо вітчизняного футболу всіх разом – УАФ, ПФЛ, кожного клубу.

Присутні заслухали звіт про роботу Професіональної футбольної ліги України та за період звіт аудиторської компанії про фінансово-господарську діяльність за 2020 рік і фактичні витрати з 29.09.2020 по 23.06.2021 роки. Олександр Каденко виступив із доповіддю про підсумки проведення Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ПФЛ сезону 2020/2021.

Делегати Конференції ПФЛ проголосували за затвердження складу учасників та формату проведення Чемпіонатів України з футболу серед команд клубів Першої та Другої ліг сезону 2021/2022. Вислухавши побажання та рекомендації клубів, провівши широке обговорення та консультації, адміністрація ПФЛ винесла на голосування консолідований проект за схемою «16+16+16»: тобто, по 16 команд у Першій лізі, Групі «А» та Групі «Б» Другої ліги із плей-оф.

Тернопільська Нива отримала атестат на участь у першій лізі, а ось львівські Карпати Олега Смалійчука припинили свою участь навіть у другій лізі.

Дві школи Саранчуківської громади очікують оновлення (ФОТО, ВІДЕО)

Поховав дружину, а зараз рятує доньку: необхідні кошти на лікування дитини військового з Тернопільщини (ВІДЕО)