Співробітники закладу громадського харчування понесуть відповідальність за порушення правил карантину.
У складі рейдових груп поліцейські виявляють порушення карантинних обмежень в роботі суб’єктів господарювання.
Так в центрі Тернополя, не зважаючи на заборону, свою діяльність здійснював заклад громадського харчування.
- Співробітники вуличної ятки, не зважаючи на заборону, виготовляли та здійснювали реалізацію продуктів харчування та напоїв, – повідомив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в області Олександр Розпутній. – Щодо даних осіб складено адміністративний протокол за статтею 44-3 КУАП. Якщо ж буде встановлено, що працівники вийшли на роботу з вказівки власника, суб’єкт господарювання теж буде притягнений до відповідальності.
СТЕЖТЕ ЗА ЦІКАВИМИ ТА ОПЕРАТИВНИМИ НОВИНАМИ У TELEGRAMІ.
Поліцейські закликають людей з розумінням поставитися до обмежень, без потреби не виходити з помешкання, самоізолюватися і дотримуватися правил гігієни. Той, хто порушуватиме карантинні заходи та своїми протиправними діями наражатиме на небезпеку інших громадян, відповідатиме за це перед законом.