Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянину, який бореться із найагресивнішим видом раку, потрібна термінова допомога небайдужих (ВІДЕО)

Рак повернувся. У свої  21 Андрій Кільбович пережив 6 курсів хіміотерапії. Після лікування хвороба відступила,  але зараз  хлопець знову потребує  допомоги.  У нього рідкісна форма раку кісток –  Саркома Юінга.  2 жовтня в  Італії  в Андрія розпочнеться новий курс хіміотерапії. Вартість такого лікування –  понад  150 тисяч євро. 

Такої  суми родина з  Підгороднього немає, тому просять допомоги у всіх небайдужих, повідомляє Т1 Новини.

Про допомогу просить 21-річний Андрій Кільбович. Два роки тому у нього виявили рак кісток, здавалось вилікували, але хвороба знову дає про себе знати. Батько Андрія розповідає, все почалось коли хлопцеві було 19. Звичайне запалення м’яза виявилося онкологією.

“Звернулися до  одного невропатолога, але нам сказали, що це запалення м’яза.  Ми два тижні втратили. Його почало ще більше боліти.  Тоді пішли в районну лікарню і лікарка тільки попробувала і зразу сказала, що то є рак”, – каже батько Андрія Зеновій Кільбович.

Без зволікань Андрію одразу провели операцію  і видалили хворе ребро. А після того хлопцю довелося пережити і 6 курсів хіміотерапії. Хоч тоді частину лікування оплатила держава, та все ж  родина на  витратила всі власні кошти.

“Звернулися до Києва і там назначили хімію. Це 6 блоків сильної хіміотерапії. Після 4 блоку хімії в нього відказала нервова система внутрішніх органів. Була реанімація. Потім ще 2 блоки хімії. Надіялися на те, що все мине”, – пригадує пан Зеновій.

Здавалося, що хвороба вже минула і Андрій починав жити так, як і раніше. Продовжував мріяти як втілить дитячу мрію – стане кухарем. Але в березні цього року його знов почав турбувати біль  в спині. Батько хлопця розповідає, одразу звернулися до лікарів. А ті повідомили страшну новину – рак повернувся. У хлопця – Саркома Юінга, це найагресивніший рак кістки. На ребрах Андрія  виявили 5 нових  пухлин.

Зараз хлопець разом з мамою  перебуває  в Італії. Там він має  знову пройти 6 курсів хіміотерапії. Вартість такого лікування понад 150 тисяч євро. Для родини ця сума непідйомна, небайдужі зібрали частину, аби лікування розпочали, та цього мало.

“Зараз найголовніше – знайти кошти, аби ми могли оплатити все лікування”, – каже батько Андрія Зеновій Кільбович.

Номер картки мами Андрія: ПриватБанк 5168 7554 4266 8881 (Кільбович Мирослава Андріївна). Перший курс хіміотерапії він  має  пройти  вже 2 жовтня.  А кожні наступні 3 тижні – ще по курсу. Батько  хлопця каже,  вірить у те, що світ не без добрих людей і через  півроку, коли Андрій повернеться з лікування додому,  його  мрія стати кухарем нарешті здійсниться.

Тернопільщина потребує водіїв: готові платити до 20 000 гривень

Хатніми справами займаюся лише вночі, – молода багатодітна мама про виховання 5 малюків

Back to Top