Фахівці дослідили, що найдешевший м’ясний кошик – у Тернопільській області.
До кошику увійшли по одному кілограму яловичини, свинини, курячого філе й тушки, сала, вареної ковбаси першого ґатунку, мороженої риби й десяток яєць.
За даними офіційної статистики найдорожчий кошик у Києві та коштує він 755 грн, а найдешевший на Тернопільщині, якій обходиться в 625 грн. Різниця між цими регіонами становить 130 грн.
П’ятірка найдорожчих м’ясних регіонів така: Київ – 755 грн, Київська область – 719 грн, Закарпатська – 702 грн, Чернівецька – 698 грн і Луганська – 697 грн.
ТОП – 5 найкращих для м’ясоїдів регіонів виглядає таким чином: Тернопільщина – 625 грн, Волинь – 647 грн, Чернігівщина – 650 грн, Львівщина – 653 грн і Черкащина – 654 грн.
This website uses cookies.