Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Конфуз у Тернополі: кандидату в Президенти повідомили, що місто заснував руський князь (ВІДЕО)

У Тернопіль знову завітав «громадський прокурор» та діючий кандидат у президенти Віталій Купрій. Чесний борець проти торфових котелень, а за опалення газом, знов вирішив попіаритися у Тернополі. Також він офіційно представив тернопільській публіці свою помічницю, відому активістку Юлію Мамчак. Про це повідомляє Тернопіль Наживо.

Колишній представник партії «Укроп» Віталій Купрій нещодавно почав самостійну політичну кар’єру. Основною «фішкою» його президентської кампанії є так звані розслідування, які швидше за все можна назвати відстоюванням бізнес-інтересів відомих газових олігархів.
Для прикладу у Тернополі Купрій активно бореться з котельнями на альтернативних джерелах палива. Неважко здогадатися, що така «боротьба» вигідне насамперед для газових олігархів.
У Тернополі котельні на альтернативі працюють на місцевій сировині з Тернопілля і дозволяють знизити споживання газу більше, ніж 6,5 млн. м3. За нинішніх цін на газ – це більше приблизно 4,5 млн грн. економії щорічно для Тернополя. З іншого боку, це 4,5 млн. грн. економічної втрати газових олігархів. Чи не тому й зачастив у наше місто Купрій.
Крім того, Віталій Купрій на днях представив свого вже офіційного помічника, представника партії Юлію Мамчак. ЇЇ інтелектуальний рівень помітний на самому відеопредставленні. Чого вартує її слова про заснування Тернополя відомим руським(!!!) князем Яном Тарнавським.

Тарас Вишенський
Джерело: Тернопіль Наживо 

Порошенко лишився чи не єдиним, хто лобіює інтереси України у світі, – Голобуцький

Жителі Тернопільщини шоковані написами на пляшці “святої води” з Почаєва (ФОТО)