Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Гриценко розповів про складні розмови з Садовим

Розмови з Садовим щодо об’єднання тривають. Цей процес ще йде, ще не вечір. Якщо ближче до виборів у нього буде реальний шанс перемогти, то я не буду «лежачим поліцейським». Я відкидаю будь-які амбіції і підтримую. А якщо буде навпаки, я йому сказав, що давайте і навпаки так.

Про це в ефірі хард-ток-шоу «DROZDOV» на телеканалі ZIK заявив екс-міністр оборони Анатолій Гриценко.
Гість програми, відповідаючи на питання ведучого, чому не вийшло об’єднатися з Андрієм Садовим, розповів, що це питання поки що відкрите, але до кінця лютого все може змінитися.
«Їдучи до вас, у мене була розмова з Андрієм Івановичем. Націлена на майбутнє і виходячи з нинішньої ситуації. Ми думали, як нам зробити так, щоб був переможний варіант. І на президентських, і на парламентських, і на місцевих виборах. Тобто ми в контакті. Між нами немає конфліктності. За час кампанії я не сказав жодного поганого слова про Андрія Садового. Я не можу сказати, що впевнений, бо це не лише від мене залежить, але я зроблю все для того, щоби формат був переможний ще на цих виборах. Щоб не було так, що понадкушували і залишили все те, що є», – заявив Анатолій Гриценко.
Він додав, що готовий зняти свою кандидатуру на користь Андрія Садового, якщо на кінець лютого в нього буде більше шансів перемогти. Гриценко наголосив, що в цьому важливому питанні для країни він не буде «лежачим поліцейським».
«Я сказав Андрію Івановичу так: попри те, що в когось більший пройдений шлях, а зараз у мене більше шансів, наприклад, в кінці лютого ще можна зняти кандидатуру на чиюсь користь, і якщо так станеться, що у вас на цей момент є реальний шанс перемогти, а в мене немає, то я не буду «лежачим поліцейським». Я відкидаю будь-які амбіції та підтримую. А якщо буде навпаки, я йому сказав, що давайте і навпаки так. Тоді це буде чесно», – розповів політик.
Гриценко підкреслив, що відповідальність за країну спонукає його та Садового повернутися до пошуку переможної історії.
«Попри те, що ми уже зареєструвалися. Країна – це найголовніше. Все інше відходить назад», – акцентував Анатолій Гриценко.

Тернополянин обкрадав працівників шкіл, садочків та лікарів

Схема проста й водночас дієва: злодій зняв 5000 гривень з банківського рахунку