Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі чоловік розбив вікно і заліз в магазин жіночого одягу (ВІДЕО)

48-річний правопорушник, розбивши  склопакет вхідних металопластикових дверей, проник до магазину жіночого взуття та сумок, що по вулиці Руській в обласному центрі. Зловмисника виявили поліцейські.
Сигнал про спрацювання сигналізації на охоронюваному об’єкті   надійшов на пульт централізованого спостереження управління поліції охорони. Наряд реагування прибув за вказаною адресою. Завдяки спрацюванню датчиків руху поліцейські знали, що правопорушник знаходиться всередині.
Дивним виявилося те, що вхідні двері в торговий центр Євроринок  пошкоджені не були, а зловмисник зсередини проник в одну з крамниць. Як з’ясувалося, нетверезий житель Зборівщини зайшов до торгового закладу ще перед закриттям і заснув на сходах, де його ніхто не бачив. Ввечері, прокинувшись, став шукати вихід. Оскільки всі двері були замкнені, вирішив вибити склопакет в магазині на першому поверсі. Саме тоді й спрацювала сигналізація.
Раніше судимий зловмисник встиг «погосподарювати» в торговому закладі: розкидав товар, доїв бутерброди, які залишили продавці, навіть туфлі жіночі приміряв. Та коли побачив поліцейських – намагався заховатися. Працівники поліції перекрили всі входи та виходи. Шансів втекти у зловмисника не залишилося. Його затримали на третьому поверсі торгового закладу.
Підозрюваного було доправлено до  Тернопільського відділу поліції. Дії зловмисника кваліфіковано частиною першою статті 162 ККУ- незаконне проникнення до житла чи іншого володіння. Триває досудове розслідування.

 

На Тернопільщині поліція переслідувала порушника. Водій в’їхав у дерево, а патрульні в огорожу

Українці з різних країн світу привітали Тернопільщину з Днем Незалежності (ВІДЕО)