Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чи безпечно жити у Тернополі?

Щороку Інститут суспільно-економічних досліджень підбиває підсумки того, чи почуваються у безпеці жителі українських міст? Тернопіль в цьому рейтингу посів 2 місце.


Дані щодо оцінки ставлення мешканців до справ у містах і країні в цілому надані Міжнародним республіканським інститутом InternationalRepublicanInstitute (IRI) і Соціологічною групою Рейтинг за результатами Четвертого Муніципального опитування.
-Суб’єктивна оцінка особистої безпеки є важливою складовою сприйняття становища в місті. Відчуття безпечності досить чітко корелює з оцінкою діяльності поліції, за деякими винятками. При цьому – сприйняття значно слабше корелює з реальною криміногенною ситуацією у місті. Для лідерів за відчуттям безпечності (Львів, Тернопіль, Вінниця, Хмельницький) характерний нижчий рівень правопорушень на 10 тис. осіб населення, так само, найнебезпечніші за відчуттям Миколаїв, Херсон та Сєвєродонецьк характеризуються вищою злочинністю, для решти міст зв’язок неочевидний, – прокоментував директор ІСЕД з аналітичної роботи Ярослав Жалило.
Нагадаємо торік Тернопіль теж був на другому місці в цьому рейтингу.
Світлана Дяченко

У кабінеті чиновника з Тернопільщини знайшли жучки

Їдуть на службу в зону АТО. Олександр Богомол відреагував на неприємний інцидент за участю підлеглих (ВІДЕО)