Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В Польщі розшукують заробітчанку з Тернополя

У Польщі більше тижня того пропала заробітчанка з Тернополя. Жінку до цих пір шукають.

Вже більше місяця рідні та близькі розшукують у Польщі 43-річну Олену Татаріну з Білокриниці, що у Кременецькому районі, що на Тернопільщині. Жінка була зі своїм чоловіком на роботі у Варшаві – 14 грудня 2017 року вона вийшла з орендованого помешкання і досі не повернулася.

Заробітчанка не взяла з собою ні документів, ні телефону.

Забили на сполох рідні сестри Олени – Людмила та Наталя. На Різдвяні свята Олена планувала підзаробити та приїхати в Україну, але досі про неї немає жодної звістки.

Як пише “Нова тернопільська газета”, сестри пробували звертатися у польську поліцію та іноземні правоохоронці спершу навіть не захотіли приймати заяву від українок, говорили, що мовляв пані в депресії і їй потрібно побути наодинці.

За кільнадцятий раз походів у відділок Варшави , поліцейські все ж таки прийняли заяву, але як стверджують сестри, не дуже спішать шукати Олену.

Жінка пішла з дому 14 грудня 2017 року з адреси – Warszawa, Grochowska 234/240, телефон і документи залишила вдома, подруг у Польщі в Олени немає.

В Україні на жінку чеають троє дітей та двоє внуків. Сестри просять усіх, хто щось знає про місце перебування Олени Татаріної  повідомити за телефонами (конфіденційність гарантуємо): +380963518080, +48788152437.

Увага! У Тернополі завтра буде небезпечно

У Тернополі повертається цілодобове постачання гарячої води