Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни живуть третю добу без гарячої води

З 4 вересня у Тернополі припинено централізовану подачу гарячої води. Про це зазделегідь жителів міста попередило КП «Тернопільміськтеплокомуненерго».

«У зв’язку із заборгованістю населення за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання в сумі 35млн. 100 тис. грн., підприємство позбавлено економічних можливостей проводити поточні розрахунки за використані паливно-енергетичні ресурси (природний газ, електроенергія, тощо), буде тимчасово припинено надання послуги з гарячого водопостачання з 04.09.2017».
Повідомлення комунальників викликало бурхливу реакцію активних тернополян. Відключення гарячої води співпало з початком навчального року. У соціальних мережах батьки дітей обурюються ситуацією.
Двоє тернополян на сайті міської ради зареєстрували петиції з вимогою відновити подачу гарячої води.
«Вже два місяці тернополяни сидять без гарячої води. Вимагаю відновити подачу гарячої води і припинити геноцид тернополян, – пише автор першої петиції Григорій Логінський.
«Шановне Тернопільміськтеплокомуненерго, увімкніть гарячу воду людям, котрі не мають заборгованостей і стали заручниками вашої неспроможності вирішити ситуацію, – пише автор другої петиції Оксана Гаврищук.
Перша петиція назбирала на свою підтримку 72 голоси, друга – 53.
Проголосувати за одну з петицій Ви можете у спеціальному розділі на сайті Тернопільської міської ради.
Від того, як швидко вдасться зібрати 300 голосів, залежить оперативність вирішення цього питання.

На Тернопільщині спалах небезпечної хвороби

Скандал на парковці: у Тернополі авто не пускало “швидку” (ФОТО)