Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі обікрали чоловіка, який відпочивав на пляжі

Незважаючи на застереження правоохоронців, краяни продовжують залишати цінності в салонах авто.

Як наслідок: відсутність майна та пошкоджений транспортний засіб. Від рук зловмисників вкотре потерпіли жителі обласного центру.

На лінію «102» надійшло повідомлення від місцевої мешканки. Жінка повідомила, що її авто пошкодили та викрали майно.

Як встановили працівники поліції, злочин трапився близько 11:50. Тернополянка залишила авто на одній із центральних вулиць міста. В період її відсутності, невідомий пошкодив скло та поцупив жіночу сумку. Як наслідок, жінка втратила 1500 гривень та документи. Заявниця оцінила збитки в 3 000 гривень.

Ще один факт крадіжки задокументували працівники Тернопільського відділу поліції. За словами чоловіка він відпочив з приятелями на тернопільському пляжі. Згодом заявник заснув в транспортному засобі, а прокинувшись вранці, виявив відсутність мобільного телефону «Iphone 7».

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудового розслідування відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

Працівники поліції звертаються до краян бути обачними і пам’ятати, що всі цінності необхідно забирати з салону транспортного засобу. Зловмисники завжди оглядають салони авто, щодо наявності майна, яке можна швидко поцупити. Їх не зупинить, ані сигналка, ані вікна. Як наслідок, ви втратите майно і отримаєте пошкоджений транспорт.

На все про все зловмисникам знаходиться декілька хвилин, аби миттю викрасти все цінне. Тому пам’ятайте, що незважаючи на те, чи ви залишили автівку на декілька хвилин, чи припаркували його біля дому, зловмисників це не зупинить.

Якщо ж ви потерпіли від рук крадіїв, нічого не торкайтесь, оскільки ви можете знищити сліди злочину. Не зволікайте, одразу телефонуйте на лінію «102».

Злодій заліз у будинок через вікно і виніс звідти багато золота

У центрі Тернополя СБУ затримала поліцейського-хабарника. Зібралось багато людей (ФОТО, ВІДЕО)