Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На сільському перехресті зіткнулися мікроавтобус і мотоцикл (ФОТО)

У селі Гаї Розтоцькі Зборівського району зіткнулися мотоцикл та мікроавтобус «Renault Trafic»

 

У вівторок, 23 травня, о 12:30 в чергову частину Зборівського відділення поліції надійшло повідомлення від 44-річного жителя селища Залізці, про те що в селі Гаї Розтоцькі трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля «Renault Trafic» під його керуванням та мотоцикла марки “LIFAN 150S”.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, яка і з’ясувала, що внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди постраждав водій мотоцикла “LIFAN 150S”.

Він отримав травми у вигляді: ЗЧМТ, струсу головного мозку, забійної рани голови, рваної рани лівої гомілки, забійних саден лівої кисті, правобічного перелому п’ятої плюсневої кисті.

У обох водіїв взято забір крові для проведення експертизи на вміст алкоголю. Автомобіль «Renault Trafic» та мотоцикл “LIFAN 150S” поміщені на спеціальний майданчик Зборівського ВП Тернопільського ВП ГУНП в Тернопільській області.

Усі обставини даної дорожньо-транспортної пригоди з’ясує слідство, повідомляють у відділі забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУ НП в Тернопільській області.

Сьогодні Тернопіль заповнить… «Океан Ельзи»

У Тернополі призначили начальника міськрайонного відділу РАЦСу