Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Усі тернопільські клуби набрали очки на старті другого кола аматорської ліги

Минулої неділі, 9 квітня, стартувало друге коло аматорської ліги України. В цих змаганнях беруть участь відразу три клуби з Тернопілля. Усі вони виступають в першій групі.

Отож, у 12-му турі ФК «Чортків та тернопільська «Нива» зустрілися між собою. Результативний поєдинок завершився нічиєю 2:2, причому господарі поля врятувалися наприкінці поєдинку.

Гравці «Ниви» забили два голи у середині другого тайму, відзначилися Дзядикевич (на 59-ій хвилині) та Ільчишин (на 68-ій хвилині), але не змогли втримати перевагу. На 86-ій хвилині Чорний забив перший гол ФК «Чортків» у матчі, а на другій доданій арбітром хвилині Заставецький зрівняв рахунок — 2:2.

А у Теребовлі місцева «Нива» приймала  ФК «Малинськ» і впевнено перемогла — 3:1. Уже на першій хвилині Боженко відкрив рахунок, на 48-ій Рябий подвоїв його, а на 58-ій хвилині той же Боженко забив третій гол. На 65-ій хвилині гравець гостей Брикса забив лише гол престижу.

Однак, набрані очки не дуже покращили становище тернопільських клубів у турнірній таблиці. Тернопільська «Нива» й надалі посідає сьоме місце (14 очків), теребовлянська «Нива» йде восьмою (13 очків),  і лише ФК «Чортків» змінив останню 11-ту сходинку на передостанню 10-ту (5 очків).

Олекса СОНЯХ

Після нападу бандитів підприємцеві з Тернопільщини робили пересадку шкіри

Жителів Тернопільщини безкоштовно обстежать на найнебезпечнішу хворобу