Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі п’яних водіїв уже ловлять «пачками»

Close up portrait of human drinking alcohol while driving

У Тернополі значно побільшало п’яних водіїв, про що свідчать лише останні дані з Управління патрульної поліції міста.

Так, минулої доби, близько 22-ої год., на вул. С. Будного інспектори зупинили водія, який кермував автівкою «Renault Kangoo». Як з’ясувалося при спілкуванні, 35-річний водій перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду він відмовився. На нього було складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП, винесено постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП.

Також близько 21:55 на вул. Текстильна патрульні помітили, що водій BMW перебуває за кермом з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду 32-річний порушник відмовився. Утім на нього все ж було складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП, а посвідчення водія – вилучено.

А от близько другої години ночі на вул. Микулинецька патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 2101, за кермом якого перебував водій у стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердив і результат алкотестера, який показав на екрані 1,17 проміле алкоголю в крові. На порушника було винесено постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП, складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП.

У Тернополі на строкову військову службу відправили перших призовників (ФОТО)

У Тернополі є дуже небезпечний пішохідний перехід. Люди ризикують кожного дня життям (ФОТО)