Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські студентки стали кращими в Україні

Дві тернополянки прославили наше місто на конкурсі наукових робіт. Їх визнали одними з найкращих в Україні.

Нагороди отримали студентки ТНЕУ

Диплом І та ІІ ступеня отримали студентки ТНЕУ Юлія Різник та Оксана Маланчук на Всеукраїнському конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит». Всього на участь у конкурсі надійшло 137 студентських наукових робіт з 72 вищих навчальних закладів України.

Студентки 4 курсу факультету фінансів Маланчук Оксана та Різник Юлія виступили з доповіддю-презентацією досліджень на тему: «Участь громадськості в управлінні місцевими бюджетами» (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри фінансів ім. С.І.Юрія Малиняк Богдан Степанович).

— Конкурс відбувся дійсно на високому рівні. Студенти-учасники здійснили ґрунтовні дослідження актуальних проблем у фінансовій сфері та презентували основні результати. Цікавими були обговорення, обмін досвідом. Дякуємо організаторам за теплий прийом та проведення такого конкурсу, це дійсно був великий досвід для нас, – ділиться враженнями студентка Юлія Різник.

Ефективне управління місцевими бюджетами неможливе без активної участі громадськості у цьому процесі. Враховуючи наш попередній практичний досвід саме у цій сфері, вирішили провести наукове дослідження, проаналізувати існуючі форми та механізми залучення громадян до бюджетного процесу та поділитися унікальним досвідом публічних звітувань, запроваджених у Тернопільській області. Разом з Юлією висловлюємо подяку нашому науковому керівнику Малиняку Богдану Степановичу за наполегливу працю та наставництво у написанні наукової роботи та підготовці до конференції, — каже Оксана Маланчук.

Джерело: “Доба“.

У Тернополі за хабарництво судитимуть військового комісара

На свята в Тернополі побільшає патрульних