Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин, який бере участь у відвертих фотосесіях, став щасливчиком (ФОТО)

Тернополянину Тарасу Ковальчуку посміхнулася удача. Він просунувся ще на крок до перемоги у конкурсі моделей.

Тарас Ковальчук мріє виграти конкурс моделей

Бодібілдер з Тернополя Тарас Ковальчук хоч і не став лідером онлайн-кастингу проекту «Супермодель по-українськи», втім його шлях у шоу ще не закінчився. На нього чекає фінальний телекастинг, повідомляє сайт “Тернополяни”.

Про це хлопець написав на своїй сторінці в мережі «ВКонтакте».

– Дуже вдячний усім, хто за мене проголосував та підтримав! Нажаль, я не набрав необхідну для перемоги в онлайн-кастингу кількість голосів. Проте, 16 березня мене повідомили, що мій візит на «живий» кастинг у Львові, який відбувся 3 лютого, не був марним. Відповівши на дзвінок я дізнався, що став одним із фаворитів кастингу у Львові та запрошений на фінальний телекастинг до Києва, де буде відібрана 20-ка щасливчиків, які потраплять на проект: “Топ-модель по-українськи”,. – пише Тарас у соцмережі.

Як повідомляв сайт «Тернополяни», попередньо харизматичний бодібілдер був відібраний командою проекту для участі в онлайн-змаганні. Тоді Тарас Ковальчук став 12-им з 30-ти учасників. Однак, як розповідав вже хлопець, він особливо не розраховував перемогти в голосуванні на сайті і дуже сподівався, що до нього зателефонують організатори шоу. І це таки сталося…

З 21 березня тернополян очікує потепління

Відомий гравець тернопільської “Ниви” став одним із засновників “Футбольного союзу ЛНР”