Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині спіймали банду, яка вчинила кілька крадіжок на 1 мільйон гривень

Правоохоронці Тернопільщини затримали групу зловмисників, які на території області вчинили серію квартирних крадіжок.

Завдяки скоординованим діям правоохоронців, викрито злочинну групу осіб – жителів сусідньої області, які займалися таємними викраденнями чужого майна з помешкань громадян Тернопільщини.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

“Уже встановлено причетність зловмисників до п’яти крадіжок майна, вчинених впродовж лютого 2017 року з будинків жителів Тернопільського району на суму понад один мільйон гривень”. – йдеться у повідомленні пре-служби.

Наразі трьох учасників цієї групи, один з яких раніше судимий та розшукується правоохоронцями сусідньої області за вчинення крадіжок, затримано.

Під час обшуків, за місцем проживання підозрюваних, виявлено та вилучено частину викраденого майна – ювелірні вироби, колекційні монети, а також знаряддя та засоби вчинення злочину.

Триває досудове розслідування за ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою), процесуальне керівництво у якому здійснює Тернопільська місцева прокуратура.   Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжних заходів.

На місці відомого в Тернополі «Молока» буде магазин декоративної косметики

У Тернополі на “Новому світі” підрізали чоловіка