Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Допоможіть хлопцеві з Тернопільщині, який випав з шостого поверху

21-річний Іван Матюк з села Зеблози Кременецького району впав у шахту ліфта з висоти 6-ого поверху. Нещасний випадок трапився ввечері 9 березня. Івану потрібна термінова операція, проте в рідних коштів немає. Тому просять допомогти.

– Син з друзями чомусь пішли на ту будову. Він каже, що не хотів йти, але вони його кликали, – каже мама Івана пані Світлана. – Як він впав – не памʼятає. Це диво, що він залишився живим після падіння з шостого поверху. Йому в кременецькій лікарні видалили селезінку, зшивали печінку, легені та кишечник.

Зараз хлопець лежить в тернопільській обласній лікарні у травматології. Його стан уже стабільний, проте необхідна операція на нозі.

– З ним в лікарні моя сестра, бо я не можу ходити, шість років тому потрапила в аварію, – продовжує жінка. – Тепер ледь ходжу з двома милицями. Скільки точно коштує операція, не знаю. Спочатку казали, що 20 тисяч гривень, потім – 30. Але у нашої сімʼї таких коштів немає. Тому прошу у всіх, хто може допомогти. Ми вже витратили багато коштів на лікування Івана і я дуже вдячна тим, хто вже нам допоміг, пише “20 хвилин”.

Довідка

Телефон до мами Івана Матюка – 097-639-64-92, пані Світлана. Кошти на лікування можна перераховувати на номер карти “Райффайзен банк Аваль” 4188 3730 2758 9511 на ім’я батька хлопця – Матюк Леонід Степанович.

У Тернополі уже штрафують водіїв на “польських бляхах” (ФОТО)

Конфлікт через кусок землі на Тернопільщині закінчився вбивством (ВІДЕО)