ТОП-5 способів привітати із Днем Закоханих

День Закоханих уже завтра, проте багато хто все ще ламає голову над тим, як привітати свою половинку. Способів і справді багато, але вибрати варто щось одне. Для цього я і дізналася, що та як можна зробити. 

День Закоханих

П’яте місце

Одним із найбанальніших привітань є звична для всіх “валентинка” та баночка “100 причин, чому я тебе кохаю”. Такий подарунок (якщо це можна так назвати) підійде для підлітків та людей, які хочуть зекономити. “Валентинка” обійдеться в межах 30-50 гривень, а от баночка – гривень в 150-200. До того ж, усе це можна зробити власноруч.

Проте не варто забувати, що справжнє кохання причин не має, тому такий романтичний на перший погляд подарунок може стати причиною сварки.

Четверте місце

Квіти. Такий подарунок любить 99% прекрасної половини планети. Проте і тут треба вгадати із “мастю” – колір, вид, розмір, кількість і багато-багато нюансів.

Якщо хочете вразити свою половинку, купляйте троянди. Букет великих насичено-червоних квітів кохання розтопить серце вашої обраниці надовго.

Для чоловіків можна підібрати щось декоративне, або практичне – тут усе залежить від того, чи романтичної натури ваш обранець, чи реалістичної.

Третє місце

Концерт чи інший культурний захід. Тут все залежить від вашої обраниці (обранця). Це може бути відкриття галереї, похід у театр (зазначу, що у театр, а не в кіно, де ви й так буваєте по кілька разів на місяць) чи філармонію, концерт улюбленого гурту тощо. Такий відпочинок не лише стане хорошим подарунком, але й збагатить вас культурно, внесе у стосунки новизну.

Друге місце

Романтична вечеря. Влаштувати своїй половинці “романтік” можна і вдома, приготувавши усе самому, і в ресторані. Проте тут треба пам’ятати, що у найпопулярніше свято в усьому світі ціни зростуть як мінімум вдвічі.

Перше місце

Романтична поїздка удвох. Коли на дворі сніги та мороз, то що може бути краще, ніж провести час із коханою людиною біля теплого каміна в обіймах один одного. В цей день можна гуляти, кататися на санах чи лижах, дивитися улюблені фільми та готувати. Такий подарунок сподобається абсолютно усім.

Христина СЛОТА

Христина Слота

This website uses cookies.