Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У жителя Тернопільщини вкрали барсетку з російськими рублями

Барсетку, в якій були 5000 російських рублів та талони на пальне, викрали з автомобіля жителя Кременця.

Безпечність жителя Кременця спровокувала злочинців. У чергову частину Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця.Чоловік повідомив, що з його авто марки «ГАЗ-2410» викрали барсетку.

За словами правоохоронців, потерпілий вийшов з автомобіля на кілька хвилин. Двері не зачиняв, оскільки стояв неподалік. В якийсь момент помітив, що від його транспорту відбігає невідомий і сідає в інше авто.

Підійшовши ближче кременчанин зрозумів, що з салону викрали барсетку. В ній було 5 тисяч російських рублів та картки на сімдесят літрів пального.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника. Злодієм виявився уродженець Грузії. Він у крадіжці зізнався, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронці перевіряють жителя іншої держави на причетність до схожих злочинів. Триває слідство.

 

На Тернопільщині Богдан Хмельницький залишився без булави

Сотні тернопільських підприємців сьогодні вийшли на акцію протесту (ФОТО)