Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За що керівник поліції в Тернополі отримав майже 50 тисяч гривень (ВІДЕО)

Майже 50 тисяч гривень отримав за місяць керівник обласної поліції Олександр Богомол. Його заступники також отримують достойні зарплати.

Днями всеукраїнські видання оприлюднили зарплату головного поліцейського Тернопільщини Олександра Богомола – 48 тис. грн. Звідки така сума і яку зарплату насправді отримує начальник головного управління Тернопільщини – ми поцікавились в Олександра Богомола.

– Моя зарплата – 24, 5 тис. грн., – відповів Олександр Богомол. – Рахую, що це більш-менш нормальна зарплата, з якою можна жити, маючи чотирьох дітей. Щодо 48 тис. грн. – такі гроші, зізнався Олександр Богомол, він отримав у грудні – основна зарплата + так звана «тринадцята».

– Так було і при міліції, – каже пан Богомол. – Коли працівник йшов у відпустку, йому видавали гроші на оздоровлення і соціально-побутові витрати. До червня 2016 р. у мене була зарплата 12 тис. грн. – і минулого року я також отримав допомогу – 10 чи 11 тис. – точно не пригадую. Заступники очільника поліції отримують приблизно 17-18 тис. грн. у місяць. Слідчі у тернопільській поліції, як і оперативники, отримують від 10 тис. 200 грн. Керівники цих підрозділів – 12-14 тис. грн.. Дільничні отримують мінімум 6 200 грн, а ті, хто мають достатню вислугу і звання – 7-8 тис. грн., повідомляє «20 хвилин».

 

Олег Валов: “Децентралізація – це одна з реальних реформ, яка виведе Україну з економічного ступору”

На фестивалі “Файне місто” виступить відомий гурт із Німеччини