Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Байківці матимуть свою поліцію

Незабаром у Байківцях, що поблизу Тернополя, відкриють поліцейську станцію. Ключі від нових службових автомобілів байківецькі поліцейські уже отримали у вівторок, 19 квітня.

полиция-почаив3– Поліція йде до людей, до кожної родини, до кожного мешканця, – про це під час візиту на Тернопільщину заявила Голова Нацполіції ХатіяДеканоідзе.

Вона додала, що з початком змін, з початком реформування поліцейського відомства у людей з’явилася надія на кращий захист, вони почали довіряти людям у формі.

У вівторок, 19 квітня в Почаєві на Тернопільщині відкрили третю поліцейську станцію.

Перших дві уже працюють у Золотому Потоці Бучацького району та у Вишнівці на Збаражчині, зазначають у сектор комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

полиция-почаив2– Я вдячна керівнику ГУНП в Тернопільській області Олександру Богомолу за чудову ідею, за нову концепцію в плані реформування поліції, – заявила ХатіяДеканоідзе. – ви перші запровадили у себе поліцейські станції і я сподіваюся, що незабаром такі ж з’являться у кожному містечку нашої держави, бо люди повинні почувати себе у безпеці та захищеними.

З нагоди відкриття Хатія Деканоідзе вручила ключі від службових авто працівникам поліцейської станції Почаєва, Скалату Підволочиського району та села Байківці Тернопільського району. Саме там на днях запрацюють такі самі станції.

Олександр Богомол подякував за допомогу та пообіцяв, що до кінця червня поліцейські станції з’являться ще у дванадцяти містечках Тернопільської області.

 

У Тернополі ще один п’яний водій скоїв ДТП

За скільки зараз можна купити житло у Тернополі?