Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вдова Героя розповіла чому не пустила Барну на похорон чоловіка

Наталія Горайська не пустила на похорон свого чоловіка голову Тернопільської ОДА Степана Барну тому, що вважає його лицеміром і зрадником.

ГорайськаПро це вона розповіла в інтерв’ю сайту “Тернополяни”.

– Коли п. Барна став головою ОДА, він повинен був звільнити Юру з роботи, тому що це його право і кожен очільник ставить своїх людей по районах. Це не є виборча посада – це представники президента, які будуть дотримуватися лінії президента.  Але приїхали члени громади просити, щоб Барна залишив мого чоловіка на посаді. Сказали, що їм підходить така людина як Горайський і вони хочуть,  щоб він залишився. П. Барна вислухав і сказав, що вони це врахують. Після цього відбувалися ще певні переговори.

Юрі зі сторони п. Степана було обіцяно, що його кандидатура і кандидатура п. Качки буде подана в адміністрацію президента для проходження співбесіди. Тобто, дві людини повинні були їхати і проходити співбесіду.

У результаті, Юру на співбесіду не випустили. А поїхати мій чоловік не зміг тому, що для того, щоб покинути область йому потрібен дозвіл голови обласної адміністрації. Такого дозволу йому надано не було – це єдина претензія, причина, чому я казала тоді на збаразькому кільці, що не хочу і ноги його бачити. Але це показує нам, що це брехлива і лицемірна людина, адже він міг просто відмовити, сказати, що ти мені не підходиш, в мене зовсім інші плани роботи , ти не такого типу працівник який буде виконувати мої всі доручення, я тебе звільняю. Все чесно в очі сказати і на тому кінець. – розповіла Наталія Горайська.

Нагадаємо, колишній голова Збаразької РДА Юрій Горайський загинув 4 березня, виконуючи бойове завдання поблизу Маріуполя.

Під час час зустрічі тіла загиблого Героя Наталія Горайська прогнала голову ОДА Степана Барну і керівника Збаразької РДА Анатолія Качку.

 

У Кременці музейний працівник “нахімічив” на 40 тисяч гривень

У Тернопільській області видали тільки 86 кредитів на доступне житло