Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Біля Збруча зіткнулися дві дорогі іномарки. Є травмовані

Жахлива аварія трапилася вчора у Гусятині, що біля річки Збруч.

гусятин-дтп2  гусятин-дтп1

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 21 березня близько 19:45 у Гусятині. На вулиці Лепкого не розминулися автомобілі “Нісан Кашкай” та “Форд Мондео”.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією водій “Нісану”, їдучи з Центру міста в бік Копиченець, раптово виїхав на зустрічну смугу. Нею в цей момент рухався “Форд”.

Водій останнього авто намагався уникнути аварії, але йому це не вдалося. Практично на правому узбіччі дороги машини зіткнулися, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

В результаті ДТП водія “Нісану” із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та рваною раною перенісся госпіталізували до реанімаційного відділення Гусятинської лікарні.

Туди ж доправили і кермувальника другої автівки. У нього медики діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом стегна та різану рану лобної ділянки голови. До медзакладу потрапив і пасажир “Форду”. Його після огляду медиків відпустили.

Кермувальник “Нісану” проходити освідчення в лікарні на алкогольне сп’яніння відмовився, у нього лише зробили забір крові. Водій іншого автомобіля попередньо тверезий.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Чоловік, який спіймав кишенькову злодійку, заробив собі на кримінальну справу (ВІДЕО)

У Тернопільському ставі ледь не втопився водій скутера